Usuwanie konta
Jak usunąć konto Koochers i co zostaje usunięte. Ostatnia aktualizacja: 13 października 2026 r.
W aplikacji
- Otwórz kartę Profil, a potem Ustawienia.
- Dotknij Usuń moje konto.
- Potwierdź przyciskiem Usuń na zawsze.
Usunięcie jest natychmiastowe. Zostajesz wylogowany na wszystkich swoich urządzeniach.
W wersji webowej
- Zaloguj się na app.koochers.com.
- Otwórz Ustawienia i kliknij Usuń moje konto.
- Zaznacz „Rozumiem, że wszystko zostanie usunięte.” i potwierdź przyciskiem Usuń na zawsze.
E-mailem
Nie masz już dostępu do aplikacji: napisz na contact@koochers.com z adresu e-mail swojego konta, w temacie „Usunięcie konta”. Możemy poprosić cię o potwierdzenie prośby, żeby sprawdzić, że pochodzi od ciebie. Usuwamy konto w ciągu maksymalnie 7 dni i potwierdzamy to e-mailem.
Co zostaje usunięte
- twój profil: imię i nazwisko, nazwa użytkownika, e-mail, numer telefonu, zdjęcie profilowe
- twoje plany, treningi, serie, notatki i statystyki
- twoi znajomi, twoje powiązania z trenerem i twoja zgoda na coaching
- prywatne notatki, które trener napisał o tobie, oraz twoje własne notatki, jeśli jesteś trenerem
- rozmowy, w których uczestniczysz, wraz z wiadomościami głosowymi
- twoje pomiary, profil treningowy, zaplanowane treningi i zaproszenia
- twoja historia ze Spotterem, asystentem AI Koochers (do wersji 1.0.1 aplikacji nazywanym Coach IA), jego propozycje i twoja zgoda
- rozmowa twojego trenera ze Spotterem na twój temat
- jeśli jesteś trenerem: twoje rozmowy ze Spotterem o twoich klientach
- twoje posty i wszystkie ich zdjęcia
- twoje tokeny powiadomień i sesje logowania
Wszystko zostaje usunięte w chwili usunięcia konta. Nie da się tego cofnąć. Treningi zapisane już w Apple Zdrowie zostają w aplikacji Zdrowie na twoim iPhonie: usuwasz je w tej aplikacji.
Co jest przechowywane
- Jeśli miałeś subskrypcję: historia transakcji otrzymana od Apple lub Stripe, przez 10 lat, zgodnie z wymogami francuskiego kodeksu handlowego.
- Twoja zgoda na natychmiastowy start subskrypcji webowej (wersja tekstu, data, język), przez 10 lat, odłączona od twojego konta.
- Techniczne logi serwera, maksymalnie 30 dni, ze względów bezpieczeństwa.
Jeśli masz subskrypcję
Subskrypcję wykupioną w App Store anulujesz w ustawieniach iPhone'a: Ustawienia, potem twoje imię i nazwisko, potem Subskrypcje. Usunięcie konta Koochers nie zatrzymuje płatności w Apple. Najpierw anuluj, potem usuń konto.
Subskrypcja kupiona na app.koochers.com kończy się od razu, gdy usuniesz konto, w aplikacji lub w wersji webowej. Nic więcej nie zostanie pobrane. Bieżący okres nie jest zwracany.
Więcej informacji
Szczegóły dotyczące danych i ich przechowywania znajdziesz w polityce prywatności.
Inne dokumenty
W razie wątpliwości obowiązuje francuska wersja tej strony.